Porti metalice Drobeta Turnu Severin

Realizăm porți metalice, garduri și balustrade tăiate la mașină CNC cu plasmă. Vă punem orice model de vectori pentru a oferi un design unic spațiului dumneavoastră, atât în interior, cât și în exterior.

Tehnologia de debitare cu plasma (debitare cu jet de plasma) permite debitarea tablei cu o grosime intre 1 si 30 mm, cu un rezultat ce va reprezenta un produs fin si foarte precis. Totodată, putem debita și cu oxigaz pentru grosimi între 6mm și 100mm la o viteză maximă de tăiere de 6000mm/min. Putem debitata bucati de tabla cu dimeniuni maxime de 3000×2000 mm. 

Avantaje Porti metalice Drobeta Turnu Severin

  • calitate si precizie marita datorita zonelor substantial mai mici afectate de caldura.
  • se pot taia atat metale feroase cat si neferoase (pot fi debitate toate metalele conducatoare de electricitate: oţel, inox, aluminiu, cupru etc)
  • Comparând cu lucrările executate clasic (cu elemente din țeavă, fier forjat, etc.), avantajul este că nu rămâne nicio zonă nevopsită, reducând astfel șansele de coroziune în timp.
  • Prețuri competitive cu piața privind raportul calitate/preț
  • Vopsirea se face la pistol cu materie primă de înaltă calitate importată din Italia
  • Toate lucrările pleacă din atelier către dumneavoastră ambalate în folie stretch (folie de protecție ce asigură transportul în siguranță, cu riscuri minime de deteriorare).
Descoperă serviciile

Serviciile noastre

Garduri și porți metalice

Garduri, porți și balustrade din tablă decupată prelucrată la CNC cu plasmă, la comandă, conform dimensiunilor și specificațiilor dumneavoastră.

Află prețuri Vezi portofoliu
Porti metalice Drobeta Turnu Severin

Porti metalice Drobeta Turnu Severin

Proiecte Recente

Testimonials

Părerile Clienților

Recomand!! Profesionalism și corectitudine!!
 
Andra
Recomand cu mare drag !!!!
 
Mihai Andrei

Servicii executate conform solicitatilor noastre.Calitate ireproșabilă la un pret acceptabil.Recomand cu drag !

 
Dumitru Cristian